Leuk je te ontmoeten! Dit zijn wij.

Onder het motto ‘ondernemen doe je samen’ werken wij met een breed flexibel team van professionals. Samen werken wij aan jouw merk!

Samen ondernemen

Creatieve breinen.

Wij zijn sterk in merkontwerp en mogen bij dragen aan de (her)ontwikkeling van de merkpositionering en ‘brand awareness’ van de meest uiteenlopende merken. Naast het merkontwerp en de ontwikkeling van uiteenlopende grafische communicatiemiddelen creëren we ook websites, verpakkingen en doen wij ook aan signing. Het gehele proces van merknaam, merkuitstraling, identiteit tot campagne en promotie kunnen we van A to Z verzorgen.

De kracht van een flexibel team

Clemens Beneder

Clemens Beneder

Merkmaker / Creative Concept / Grafisch Vormgever / Owner

Sander Oord

Sander Oord

Merkmaker / Digital Design / Content creator

Maurits van den Bosch

Maurits van den Bosch

Merkmaker / Hospitality & event concepts / Management

Klaas Jan Paalberg

Klaas Jan Paalberg

Merkmaker / Strategy in concepts / Management

Ondernemen doe je samen.

Naast dat wij natuurlijk heel nauw gaan samenwerken met jou en jouw merk, zoeken wij ook altijd naar de juiste partners voor de te ontwikkelen elementen. Inmiddels hebben wij een team samengesteld van ontwerpers, tekstschrijvers, webbouwers en online marketing specialisten die met veel plezier en energie voor onze opdrachtgevers werken. Maar ook een imagocoach en andere grafische grootmeesters behoren tot ons netwerk.

De kracht van een flexibel team.

Wij geloven in de kracht van specialisten en die willen wij desgewenst kunnen inschakelen passend bij jouw merk. Hiermee kunnen wij sneller schakelen, hebben wij altijd het beste in huis en kunnen wij nog betere grafische producties neerzetten. Wil je een keertje met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op om eens samen te sparren.