wie wij zijn.

Tof, je wilt weten wie wij zijn

[

Samen ondernemen

Creatieve breinen.

Wij zijn sterk in merkontwerp en mogen bij dragen aan de (her)ontwikkeling van de merkpositionering en ‘brand awareness’ van de meest uiteenlopende merken. Naast het merkontwerp en de ontwikkeling van uiteenlopende grafische communicatiemiddelen creëren we ook websites, verpakkingen en doen wij ook aan signing. Het gehele proces van merknaam, merkuitstraling, identiteit tot campagne en promotie kunnen we van A to Z verzorgen.

Ondernemen doe je samen.

Naast dat wij natuurlijk heel nauw gaan samenwerken met jou en jouw merk, zoeken wij ook altijd naar de juiste partners voor de te ontwikkelen elementen. Zo werken wij samen met fotografen, tekstschrijvers, SEO specialisten, videografen, stijllisten, imagocoach en andere grafische grootmeesters.

Waarom geen personeel.

We horen het je vragen: dus ze hebben geen persooneel! Klopt, we hebben er heel bewust voor gekozen om geen personeel in dienst te nemen. Wij geloven in de kracht van specialisten en die willen wij desgewenst kunnen inschakelen passend bij jouw merk. Hiermee kunnen wij sneller schakelen, hebben wij altijd het beste in huis en kunnen wij nog betere grafische producties neerzetten. En nog een voordeel! Wij hebben zo minder overhead kosten en dat komt weer tengoede aan jou.

Wil je een keertje met ons kennismaken? Neem dan contact op met Clemens. Hij is het creatieve brein achter Merkbaar Creatieve Reclamemakers. Hij combineert zijn marketing en communicatie achtergronden met visual design en content creatie.

Clemens Beneder

Clemens Beneder

Art Director / Merkmaker