Bam! En dan start je voor jezelf.

We kennen de stap! Voor jezelf beginnen is altijd spannend en er komt best wat op je af. Een logo, huisstijl en een website of misschien wel meer.

Hopla, de voordelen

Voor jou als ZZP’er.

Gaaf, je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en je gaat dus voor jezelf beginnen. Nu moeten er heel wat zaken geregeld worden en één daarvan is het creëren van een passende huisstijl. Deze is essentieel bij het opstarten van een eigen bedrijf. Een huisstijl is namelijk meer dan alleen het ontwerpen van een mooi logo passend bij je bedrijfsnaam. Wij nemen je graag bij de hand om samen tot een gave huisstijl te komen die jouw identiteit versterkt in de markt en waarmee jij je kan onderscheiden.

Werken aan je eigen merkbaarheid!

Gemakkelijk een pakket kiezen.

Speciaal voor startende ondernemers hebben wij zogenaamde huisstijl pakketten in het leven geroepen tegen heel scherp tarief. Met deze verschillende pakketten kan jij jezelf op professionele wijze presenteren in de markt. Je hebt de keuze uit een tweetal pakketten, van alleen een logo ontwerp tot een volledige huisstijl voorzien van visitekaartjes, briefpapier en een huisstijl handboek(je). Aan jou de keus! Ook kunnen wij voor jou het drukwerk uit handen nemen zodat jij je volledig bezig kunt houden met het opzetten van je eigen onderneming.