This is what we do.

[

Wat ons bezighoud

Visual branding.

Wij zetten ijzersterke en functionele marketing- en communicatieconcepten neer. Het recept? Een combinatie van marketing, merkstrategie, content creatie en brand design. Wij zetten graag onze tanden in opdrachten die verrassen, verbinden en verleiden. Wij zijn een full service ontwerpbureau en realiseren alles op het gebied van creatie en communicatie: van concept tot eindproduct. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, huisstijl, brochure, (on- en offline) campagne, website, app, belettering of elke andere creatieve uiting.

L

Merkontwerp.

Wij bouwen aan een sterke basis voor jouw merk en identiteit.

Merknaam
Logo en huisstijl
Creatief concept
Brand Story
Package design

L

Merkstrategie.

Wij verbinden een passende strategie aan jouw merk.

Positionering
Re-branding
Merkstrategie
Merkidentiteit
Archetypes

L

Merk content.

Wij vertalen dit naar passende communicatie elementen.

Advertising
Webdesign
Posters / Banners
Campagnes
Drukwerk

Dit zeggen anderen.

In het eerste gesprek met Merkbaar heb ik kort uitgelegd wat mijn plannen waren en naast het enthousiasme en vertrouwen wat ik hiervoor terugkreeg van hun, merkte ik dat zij hier direct ideeën bij hadden. Mijn ideeën wisten zij om te zetten naar een super vet beeldmerk en een strakke huisstijl. Bedankt Clemens! Het is je echt gelukt om het gevoel dat ik heb bij MaySupport visueel te maken. Daarnaast heeft je betrokkenheid en creativiteit mij zeker geholpen om vol vertrouwen verder te bouwen aan mijn bedrijf!

Iris van Wieringen | MaySupport

Merkbaar heeft onze huisstijl, website en diverse reclame-uitingen ontworpen. Ze zijn snel, professioneel en flexibel wat het prettig maakt om met hen samen te werken. Voor ons heeft dat geresulteerd in een professioneel brandbook en goed werkende website in de gewenste uitstraling, en dat alles binnen de uitdagende deadlines die er waren!

Bart Meijs | Perfect Drive Lease | Mobiliteitsbaas

Merkbaar heeft een heldere blik over wat helder is. Snappen vaak na 1 keer al wat ik bedoel terwijl ik soms ook niet weet wat ik precies bedoel. Ze hebben zich verdiept in mijn vak en voegen daarom meerwaarde voor mij toe.

Daniel E. Brouwer | Vakopleiding Functioneel Beheer

Merkbaar levert mooi werk. Ze doen dat snel en betrouwbaar. Ze hebben aan een half woord genoeg. Bel ze maar op, of nog beter: ontmoet ze en overtuig jezelf.

Jan van den Dungen | Notapp

Merkbaar is voor mij de ideale partner op het gebied van media, reclame en marketing. Ze werken snel, professioneel en denken goed mee. Daarnaast zijn ze ook zeer flexibel en dat is voor een zzp'er erg prettig.

Marko Huisman | Mobiliteitsbaas

Merkbaar verstaan hun vakgebied. Keer op keer leveren zij fantastisch werk af. Daarnaast zijn zij de juiste sparringpartner met veel ervaring, dus naast dat zij goed luisteren naar onze wensen, schuwen zij het ook niet om hun visie op een prettige manier te ventileren.

Pieter Dutman | Citylounge Apeldoorn

Zij gingen je voor

Fantastische merken.

We werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Klanten waar we hartstikke trots op zijn. Hieronder zie je een kleine greep uit onze opdrachtgevers.